Tuesday, January 29, 2008

HP Pavilion DV6000 Dual Core


Vand laptop HP Pavilion DV6000
Model: 6324us
Type: Multimedia Entertainment Notebook: webcam, lightscribe, sonorizare Altec Lansing, imprint Piano Coating, telecomanda, bright wide display

•Display: 15.4 inches widescreen Hi-Def BrightView (X-Black) LCD WXGA
+Lucios, tip oglinda
+Ultrabright
+Sistem de inchidere latchless
Webcam 1.3MP cu dual microfon incorporat
•Procesor: Dual Core AMD Mobile Turion X2 TL-50 2x1.60GHz
+Dual core, 1600MHz, 1600MHz FSB, Hyper Transport technology, 64biti nativ, SSE3, Enhanced Virus Protection (NX - ajuta la protectia impotriva unori virusi la nivel hardware), controler de memorie integrat in procesor, low power, beneficiaza de tehnologia power now! (ajustare frecventa si voltaj in functie de solicitarea procesorului)
•Memorie: 1GB (1024MB) DDR-2 667MHz PC5300 Dual Channel enabled
•Maximum memorie: 4GB DDR-2
•Video: nVidia GeForce Go 6150 319MB VRAM (128MB DDR2 dedicat / up to 319MB Turbocache) PCI-Express X16 (Windows Vista Aero capable)
•HDD: Fujitsu 120GB 5400rpm 8MB buffer Serial ATA
•Optical: DVDRW(+/-) Double Layer TSSTcorp
+suporta LightScribe Technology (inscriptioneaza etichete direct pe DVD-uri)
•LAN: Realtek Network 10/100Mbps
•Dual Standard Wireless LAN Broadcom 802.11b/g (on/off switch)
Infrared
•Modem: HDAudio 56k V.92
•Sound: Conexant High Definition Audio
•Boxe stereo: Altec Lansing (excelente)
•Touchpad + Scroll Zone (on-off switch)
•3xUSB 2.0
ExpressCard54
ExpressCard34
Firewire iLink IEEE 1394
•TV-OUT S-Video
Card reader 5 in 1: Secure Digital, MultiMedia, Memory Stick, Memory Stick Pro, xD
•Iesire monitor extern VGA/DSUB
•Headphones/Mic jacks
SPDIF Digital Audio - iesire pentru sisteme de sunet 5+1
•Docking Station Port
•Kensington Security Port
Butoane multimedia touch sensitive iluminate
•Alimentator original slim
•Baterie Li-Ion 6 cells 2 ore autonomie
•Licenta Windows Vista Home Premium
Telecomanda HP Mobile Remote Control

•Dimensiuni: 35.7 cm x 25.7 cm x 2.5 cm
•Greutate: 2.9Kg

Un laptop apartinand noii generatii de laptopuri HP, clasa Multimedia / Entertainment. Punctele forte sunt estetica deosebita datorata designului HP Imprint Technology (dezvoltat de HP in colaborare cu Nissha Printing Co Japan) care consta intr-un finisaj al carcasei lucios si rezistent la zgarieturi si uzura asortat cu o multitudine de butoane digitale iluminate albastru in acelasi ton cu restul indicatorilor, precum carcasei cu profil subtire si forme rotunjite. Alte carcateristici ale clasei multimedia sunt ecranul format wide lucios (glossy), sonorizarea deosebita Altec Lansing, camera video cu microfon incorporat, iesirea SPDIF, telecomanda cu ajutorul careia puteti controla filmele fara sa va ridicati de pe canapea precum si posibilitatea vizionarii de material video fara incarcarea sistemului de operare. Restul configuratiei vorbeste de la sine: procesorul dual core 64biti, cei 1GB de memorie si harddiskul generos 120GB fiind tocmai potrivite pentru sistemul de operare instalat: Windows Vista Home Premium licentiat.

Provenienta SUA, stare perfecta, aparatul se vinde in cutia lui insotit de toate accesoriile originale, manuale, cabluri, CD-uri de recovery, incarcator, telecomanda samd.

Stoc: 0 (s-a vandut)
Tel: 0724.213.466

33 comments:

Anonymous said...

Hey,

am o intrebare. Stii cumva cat ma costa sa inlocuiesc display-ul pt modelul asta? sau cu cat as putea vinde unul care are display-ul stricat? imi poti raspunde la pure_francis@yahoo.co.uk
mersi,
ana

dcg said...

Nu am idee cat ar costa reparatia si nici nu pot evalua un laptop cu defect.

Anonymous said...

Salut.. eu am un pavilion dv2415nr tot din SUA si mi s-a ars chipul video asa ca trebuie sa schimb toata placa de baza.. daca stii pe cineva care are si e pana in 250$ trimite-mi un e-mail, te rog: adhishor@gmail.com

Multumesc

dcg said...

Salut Adi, imi pare rau de cele intamplate, nu cunosc pe nimeni care te-ar putea ajuta cu o placa de baza pentru modelul tau de laptop.

Anonymous said...

ai idee de unde pot comanda o placa de baza pentru laptopul hp pavilion dv 6000?
Mersi
plesca_eduard@yahoo.com

dcg said...

Salut, nu am idee, din pacate HP Pavilion DV6000 nu are suport in Romania.

jonybugy said...

salut...am si eu nevoie de o placa de baza de hp pavillion dv6000..dak stie cineva...sa imi scrie jonybugy@yahoo.com

Anonymous said...

Salut...Am si eu un HP Dv6000 si pe al meu am o placa NVidia GeForce Go 7150M...Vroiam sa shtiu daca pot cumva sa imi pun pe el o placa grafica...Sa nu mai fie incorporata!?...Se poate?

dcg said...

Salut! Pe scurt, nu se poate. Decat daca schimbi placa de baza cu totul dar nici in acest caz nu ai optiuni video prea vanjoase.

DaChriss said...

salut! stie cineva, cumva daca se gaseste partea de jos a carcasei acestui laptop. a suferit un soc mai zilele trecute si mi s-a spart la un colt. tin ff mult la el da s-a intamplat si vreau sa arate din nou...ca nou ! Va multumesc!

Unknown said...

buna, shtie cineva unde pot gasi driverele necesare pentru asha model de laptop? eu l-am cumparat la mina a doua shi era fara disc :(.

dcg said...

Cauta pe site-ul HP dupa modelul exact, il gasesti undeva pe "burta" lui. De pilda, laptopul prezentat aici era un Pavilion DV6000 model: DV6324us

Anonymous said...

salut. are cineva componente de vanzare pt gama pavilion > Merci contact: bogdanbmm@yahoo.com

Anonymous said...

Am de vanzare un HP pavilion Dv6000Dual Core defect, nu stiu ce are, desi se aprind luminitele pe butoane si se aude ceva rontaind in el, nu mai porneste, suspectez placa de baza. Poate are cineva nevoie de el pentru piese.
PS
Vad ca sufera de probleme modelul asta de HP.
contact electronicguest@gmail.com

dcg said...

E clar ca HP Pavilion DV6000 sufera grav la capitolul fiabilitate. Este singurul model de pe tot blogul care a adunat comentarii negative si istorii cu experiente neplacute... si nu putine. Inca un argument care-mi arata ca decizia mea de a vinde aproape exclusiv numai modele clasa business este inspirata.

Anonymous said...

salut am o veste buna pt toti utilizatorii de laptop hp. Nu se arde nici un cip video e doar o problema minora dak e ceva si vreti delatii sunati 0766848410 alexis

Unknown said...

daca stii de ce nu postezi rezolvarea problemei , mai ales daca nu e grav :)

Anonymous said...

salut!am o intrebare:am un laptop hp pavillion dv6000 si camera nu prea merge.o data se vede color si o data alb negru.stiti ce are?

Ash said...

Reinstaleaza driverul, daca nu se rezolva cel mai probabil este o problema hardware,vezi la emag poate gasesti vreun laptop resigilat.

Anonymous said...

pt. baiatul cu displaiul poate sa ia leg aici, http://www.okazii.ro/catalog/41587725/VAND-DISPLAY-DE-LAPTOP-APROAPE-PENTRU-ORICE-MODEL.html
florin

Anonymous said...

Am un acumulator de HP Pavilion DV6000 Dual Core, aproape nou, tip Li-Ion 10,8V/47Wh, HSTNN – IB42. Compatibil de asemeni cu seriile: HSTNN – Q21C, W20C, W34C, Q33C Laptopul s-a bulit in garantie, dar a fost cumparat din Italia si nu am avut cum sa-l repar aici, garantia nu mi-a fost recunoscuta iar suma ceruta a fost prea mare.
Relatii la electronicguest@gmail.com

Anonymous said...

vand si eu un model identic.pentru contact jojo_fluturash@yahoo.com URGENT!!!

Anonymous said...

e cineva care a rezolvat problema sau e RIP (rest in peace)? nu de alta ca si eu am probleme cu el... se aprin ledurile, merge motorasul vreo 10 secunde si apoi se restarteaza. anuntul e scris in 18.10.2010 . vad ca scrie numai ora la post-uri.

dcg said...

Am rezolvat cu data posturilor (comentariilor), acum sunt afisate si ziua, luna, anul.

viorel said...

am si eu un HP pavilion dv6000 impecabil. functioneaza perfect tot la el. daca este cine interesat de acest model sa sune 0726283683, 0765611814 sau id snuff992000

dcg said...

Puteti sa bagati mare cu anunturi, eu unul o sa am grija sa nu mai am de-a face cu seria "Pavilion" sub nici o forma. ;-)

Anonymous said...

Repar placa video Hp pavilion,cei interesatzi ma gasiti la ID: dan_tranta

Anonymous said...

sal, se poate schimba chipsetul de pe placa de baza?

vanciu said...

salut.am si eu nu pavilion dv6000 si am probleme cu placa video...ce pot face?ma puteti ajuta?

vanciu said...

salut,am si eu un pavilion dv6000 si am probleme cu placa de sunet....ce pot face?ma puteti ajuta?

dcg said...

Sunet sau video? Daca e vorba de placa video eu as cumpara direct alt laptop.

găboajă said...

salut!?,am un pavilion 6000 şi iam schimbat hard diskul dar nu reuşesc săi mai instalez windows-ul,ptr. Că nu învîrte dvd&cd???!!!,ştie careva cei de făcut sau undei problema????....

dcg said...

Unitatea optica DVD functiona inainte sa schimbi hard diskul? Ai setat in BIOS sa booteze de pe ea?