Thursday, October 30, 2008

Lenovo Thinkpad X61s minilaptop


Vand laptop IBM Thinkpad X61s ultraportabil
Model: 7669-C56
Minilaptop, rugged design, 12 inches, subtire (2 cm grosime) si usor (1.2 Kg), business class, carcasa cauciucata titanium + magnesium roll cage, accelerometer, secure chip, shock mounted hard drive, biometric fingerprint reader, iluminare tastatura, calitate IBM

•Afisaj: 12 inches XGA Super-Wide Angle TFT Anti-Glare/Anti-reflective
•Procesor: Intel Mobile Core 2 Duo LV L7300 2x1.40GHz 4MB L2 cache, 64bit
+nucleu Merom – dual core, 4Mb L2 cache, 0.065 microni, SSE4, FSB 800MHz, 64bit, Execute Disable Bit capability, Intel Virtualization Technology
+processor apartinand clasei LV (low voltage) special conceput pentru minilaptopuri se remarca prin consumul redus de energie (consum max 17W adica de peste 2 ori mai putin decat un processor mobile normal) de unde rezulta si putina caldura degajata (e foarte rece)
http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SLA3S
+suporta tehnologia Intel Enhanced SpeedStep - ajustarea frecventei si voltajului in functie de load
•Chipset: Intel Crestline GM965 + ICH8M
+noua platforma Santa Rosa de la Intel: 800MHz front side bus, SATA, DDR-2, PCI-Express, high definition sound
•Memorie: 2GB DDR-2 PC5300 667MHz Dual Channel
•Maximum memorie: 4GB DDR-2
•Video: Intel X3100 Express 358MB DDR2 UMA (Windows Vista 3D environment capable - Aero Interface)
•HDD: Shock Mounted Seagate 80GB 5400RPM 8MB buffer SATA
Accelerometer: hard diskul este monitorizat de un dispozitiv special - accelerometer - care, in functie de pozitia laptopului si de miscarile sesizate, blocheaza hardul pentru a il proteja pe acesta si implicit informatia de pe el
•LAN: Intel Gigabit 1Gbps
•Tri-Band Wireless LAN Intel PRO 4965ABG with ultraconnect dual antenna
+comuta “on the fly” pe antena cu cea mai buna receptie
Biometric Fingerprint Reader
•Trusted Platform Module (TPM1.2) Secure chip
•Modem: IBM integrated 56k V92
•Sound: Soundmax Integrated Digital HD Audio
•Trackpoint system
•3xUSB 2.0
Firewire iLink IEEE1394
Card Reader: SD - secure digital
Express Card 54/34
•Iesire monitor extern HD DSUB
•Headphones/Mic jacks
Microfon incorporat
•Docking station port
•Kensington Security Port
Iluminare tastatura Thinklight
•Alimentator original (superslim)
•Baterie Li-Ion standard Li-Ion 3 ore+
•Licenta Windows Vista Business / instalat Windows XP Professional

•Dimensiuni: 26.8cm x 21.1cm x 2.0cm
•Greutate: 1.22Kg

O adevarata bijuterie, in perfecta stare, face parte din cea mai celebra serie de ultraportabile “X” a celui mai bun fabricant din domeniu, IBM. Aparatul are multe de oferit: portabilitatea ce va va face sa verificati geanta pentru a vedea daca nu l-ati uitat acasa, conectica excelenta (Wireless LAN / Infrared / Gigabit lan / Card Reader / Firewire). Cu carcasa “rugged design” cauciucata (anti scratch) din titanium composite construita conform celui mai nou concept IBM – magnesium roll cage, LCD protejat importiva socurilor mecanice (magnesium alloy frame), cu balamale din otel si hard montat antisoc monitorizat de un dispozitiv accelerometer, cu tastatura full size (!!!) recunoscuta unanim ca fiind cea mai buna din industrie si supranumita The Legendary IBM Keyboard (este si spill proof si protejeaza laptopul impotriva scurgerii accidentale de lichide), usor si rezistent (seria Thinkpad este alintata si cu denumirea Tankpad), negru, subtire si elegant si cu unghiurile drepte specifice clasei business = tot atatea motive pt a alege un IBM Thinkpad X61s. Si nu in ultimul rand, are o configuratie generoasa mai ales cand o raportam la dimensiuni.

Cunoscatorii vor fi incantati sa afle ca tastatura este facuta de NMB (FRU Part: 42T3478), cel mai bun furnizor IBM in materie de tastaturi (pe langa ALPS si Chicony) dar, din pacate, acestea se gasesc tot mai rar in Thinkpad-uri.

Stoc: 0 (s-a vandut)
Pret: -
Tel: 0724.213.466

3 comments:

Anonymous said...

Salut Cristi,

Am cateva intrebari, daca poti sa ma ajuti:
1. Laptopul este nou?
2. Am vazut in poze ca are cateva taste straine, chiar asa este, adica este cel din poze? Am vazut ca ai mentionat mai jos ca este cel din poze, dar am mai vazut ca multe poze se repeta(ma refer la ofertele mai vechi)
3. Nu am vazut nimic scris de TVA. Include sau nu TVA?
4. Ce garantie se acorda produselor cumparate prin intermediul acestui site.

Multumesc,

Nicu

dcg said...

Salut Nicu, le luam pe rand:

1) Laptopul nu este nou. Din punct de vedere estetic se prezinta *exact* ca un laptop nou. Altfel spus, daca desigilezi in acest moment un X61s si il pui langa acesta, nu o sa mai stii care-i care.

2) Am mentionat ca este cel din poze pentru ca este cel din poze. Nu ma joc cu aceste detalii, mi se pare important ca un potential cumparator sa judece starea estetica a unui aparat evaluand niste poze reale, preferabil facute la lumina naturala. Mi-e putin neclar unde se repeta pozele, posibil sa se fi strecurat vreo greseala pe undeva, chiar te rog sa ma tragi de maneca cu niste linkuri exacte si voi corecta mentiunea "poze reale" chiar daca respectivele oferte sunt vechi sau expirate. Singurele situatii in care nu apar poze reale sunt cele in care laptopul a fost vandut inainte sa apuc sa fac poze dar in acest caz nu apare textul "este cel din poze". Si iata cum m-am luat cu povestile si era sa uit raspunsul concret la intrebare: nu este vorba de "taste straine" ci de cateva semne in plus pe tastatura corespunzatoare layout-ului qwerty spaniol (din Spania provine acest exemplar).

3) Nu ai vazut scris nimic de TVA pentru ca nu percep TVA, sunt persoana fizica. Preturile pe care le vezi sunt cele finale... cam impropriu spus finale deoarece sunt si negociabile.

4) In principiu nu acord nici un fel de garantie produselor cumparate de pe acest site. Nu sunt firma, nu am service pentru constatari samd. Asta este si motivul pentru care aparatele pot fi testate de client cum si cat doreste la vizionare. Si chiar daca nu doreste le testez / prezint eu in fata lui ca sa stie exact ce cumpara. E mai bine asa, unii oameni se pot razgandi si pot refuza o tranzactie pentru simplu motiv ca realizeaza la fata locului ca erau pe cale sa cumpere un aparat nepotrivit cu nevoile lor.

Sper ca am reusit sa-ti raspund amanuntit la toate intrebarile.

*Eu* multumesc pentru interes,
Cristi.

Anonymous said...

Salut Cristi,

In primul rand as dori sa iti multumesc pentru raspuns si pentru promptitudine.
Ai raspuns suficient de amanuntit ca sa imi fac o idee/parere despre produsele de pe acest site si despre furnizorul acestor produse.
Si totusi mai ramane o mica nelamurire de starea acestor produse si anume ele au mai fost folosite(SH) sau fac parte din categoria de produse refurbished?
In legatura cu pozele "repetate", dupa comentariul tau am stat sa caut mai atent repetarea unor poze si nu am gasit, dar sunt asemanatoare, probabil din aceasta cauza credeam ca sunt aceleasi(in special la exemplul cu pachetul de tigari, dar in urma vizualizarii mai atente am vazut k acestea apar sub diferite unghiuri)
Nemultumirea mea apare la partea cu garantia. E cam riscant din punct de vedere al cumparatorului sa dea o asemenea suma de bani, fara sa fie asigurat macar o mica perioada de timp.
Dar si pe tine te inteleg.

Trebuie sa incep sa adun niste bani :)
Sper sa batem palma intr-o buna zi.

Toate bune,

Nicu