![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjvLWJOxW945mToDznqWEC5rF4J3Lo_lLYTihCxRwT_rtPGP8ipV4-QEJ_fpIAnnRJ7V8A9BYmdRCpNoyti4pq-GMdv5ntSXUTa5YdZjLuiA3c9CMZcTCdjyfYDKifPidtQmBIeSA/s400/BATERIE.jpg)
Vand baterie laptop IBM Thinkpad T40/p T41/p T42/p T43/p sau R series extinsa (9 elementi)
Acumulatorul este nou - este cel din imagine - fotografiat alaturi de o baterie normala (6 elementi), fabricatie oct 2006, a fost doar formatat (5 cicluri de incarcare / descarcare -> se poate verifica cu softul IBM). Compatibila cu IBM Thinkpad T40/p T41/p T42/p T43/p. La configuratii mai joase (gen T40-T41) bateria are autonomie de 7-8 ore si duce pana la 5 ore pe configuratii mai tari (gen T43 cu placa video dedicata). Asigur proba pe Thinkpad-ul dumneavoastra (sau pe al meu daca doriti).
- Pret: s-a vandut
- Tel: 0724.213.466
2 comments:
nu ai baterii de laptop descarcate complet pt gunoi? am un laptop fara si nu are stabilitate pt ca nu am deloc acumulator la el, nu conteaza modelul, pt ca poate o pot da la schimb la un service doar ca tre sa puna baietii ceva in loc
Salut, nu pot sa te ajut.
Post a Comment